Commissie meiden- en damesvoetbal

Welkom op de pagina van de commissie meiden- en damesvoetbal van v.v. Esto.

Op dit moment hebben wij als vereniging één damesteam, één meidenteam en verschillende meisjes die tussen de jongens voetballen. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht is voor deze groep binnen de vereniging. Wij hopen in de toekomst in elke leeftijdscategorie een team te hebben. Misschien nog wat ambitieus, maar we doen ons uiterste best.

In de afgelopen tijd hebben we de als werkgroep verschillende dingen georganiseerd. Zoals een meidenavond voor alle voetballende meiden van Esto. Van de dames tot de meiden tussen de jongens spelend. We hebben met elkaar gevoetbald en wij hebben onze ideeën kunnen presenteren.

Verder hebben we nu twee meiden trainingen gegeven waar veel animo voor bleek. Het is een vrijblijvende manier voor meiden om kennis te maken met het voetballen bij Esto. Deze training zijn wij van plan vaker te geven, dus houdt de site in de gaten.

Ook hebben we deelgenomen aan een themabijeenkomst van KNVB waarbij we ervaring hebben kunnen uitwisselen met andere verenigingen.


Heb je nog vragen of suggesties dan kan je ons bereiken op vrouwenvoetbal@esto.nl of schiet een van ons aan. Wij staan open voor jullie ideeën.

Danny Delfos, Isabel Delfos, Marcel Dijkzeul, Annemarije Ludwig, Jacqueline Mullekes, Monique Verbeij en Merel Rietveld.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!