Commissie meiden- en damesvoetbal

Welkom op de pagina van de commissie meiden- en damesvoetbal van v.v. Esto. 

Op dit moment hebben wij als vereniging één damesteam, één meidenteam en verschillende meisjes die tussen de jongens voetballen. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht is voor deze groep binnen de vereniging. Wij hopen in de toekomst in elke leeftijdscategorie een team te hebben. De eerste stappen worden al gezet. Volgend seizoen starten wij namelijk voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging met twee damesteams. Er is nog voldoende plek voor nieuwe leden. Lijkt voetballen jou leuk, of heb je wel eens gevoetbald en kriebelt het toch weer om te beginnen? Schroom niet en meld je aan! Je kunt vrijblijvend meetrainen gedurende een paar weken lang. Aanmelden kan via vrouwenvoetbal@esto.nl.

In de afgelopen tijd hebben we als commissie verschillende dingen georganiseerd. Zoals een meidenavond voor alle voetballende meiden van ESTO. Van de dames tot de meiden tussen de jongens spelend. We hebben met elkaar gevoetbald en wij hebben onze ideeën kunnen presenteren.  

Verder hebben we nu twee meisjestrainingen gegeven waar veel animo voor bleek. Het is een vrijblijvende manier voor meisjes om kennis te maken met het voetballen bij onze vereniging. Deze training zijn wij van plan vaker te geven, dus houdt de site goed in de gaten!

Heb je nog vragen of suggesties dan kan je ons bereiken op vrouwenvoetbal@esto.nl of schiet een van ons aan. Wij staan open voor jullie ideeën. 

Danny Delfos, Isabel Delfos, Marcel Dijkzeul, Maxime Nagel, Jacqueline Mullekes, Monique Verbeij en Merel Rietveld.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!