Datum

14 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 14 oktober 14:30 stond de uitwedstrijd RVC jo19-1 - ESTO jo19-1 op het programma. Esto is goed aan de competitie begonnen met 6 punten uit 3 wedstrijden. De wedstrijd begon met kansen voor beide ploegen, na een actie van Mats Nicolaas die naar de grond ging kreeg ESTO een penalty deze werd goed benut door Thom de Wilde 0-1. Niet snel hierna leed ESTO balverlies waardoor RVC OP 1-1 kwam. ESTO kreeg een paar goede kansen onder meer een schot van Daan Boerboom net over ...en een 1 op 1 van Rick van Deuren die niet snel genoeg schoot, hierna speelde ESTO niet goed en was RVC de betere ploeg. In de tweede helft begon ESTO goed een goede lange bal van Robin van Zoeren zette Rick van Deuren voor de keeper 1-2. Het werd een spannende wedstrijd, beide ploegen moesten scoren en gingen er vol voor maar een kwartier voor tijd gaf Robin van Zoeren een goede voorzet op Rick van Deuren die binnen tikte 1-3. 5 minuten later weer een voorzet van Robin van Zoeren op Rick van Deuren die wegdraaide en werd aangetikt penalty, Rick van Deuren schoot hem zelf binnen 1-4. ESTO kreeg nog veel kansen op de 1-5 maar die bleef uit de wedstrijd eindigde in een terechte 1-4 winst op naar de belerwedstrijd tegen HBS jo19-2!