Jan Blijleven

Accommodatie

Onbekend

Wedstrijdverslag ESTO A1– ARC A5, 28 oktober 2017.

Het was weer eens zaterdag, tijd voor voetbal. ESTO had ARC A5 op het programma staan. Na een goede reeks met overwinningen hadde A1 ook nu weer zin om een potje te spelen. Het was eindelijk zover. De spelers begonnen de wedstrijd erg slap en onzeker. Het was een strijd wie het eerste doelpunt zou maken. Het bleef erg lang 0-0. Zowel ESTO als ARC vonden het moeilijk om het gaatje naar het doel te vinden.

Het bleef dan ook  0-0 bij rust.

Een flinke preek van de trainer zou de spelers wel goed doen dachten we zelf. Maar toch hielp dat niet echt. ESTO begon slecht aan de 2e helft. Toch af en toe kwam er een goede kans voorbeide teams. Het bleef lang stil tot het moment dat Thom de Wilde opstond. De bal kwam voor de voetjes van de oh zo goeie spits. En BAM! Prachtig afstandsschot van Thom de Wilde bracht ESTO op een 1-0 voorsprong. Er kwam weer wat vuur in de wedstrijd. Er werd veel gevoetbald op de helft van ARC. Tot het moment dat ARC de bal weer kreeg en een dreun naar voren gaf bij de middenvelder in de voeten. Dat kon Robin van Zoeren, onze sterrenverdediger, niet hebben dus besloot hij hem een hengst van achter op de enkels van de tegenstander te geven. ROOD.

Het werd dus nog even spannend aan de kant van ESTO. Gelukkig was 1 doelpunt genoeg voor de overwinning van ESTO. Eindstand; 1-0. Nu kunnen we de koppen weer naar Jodan Boys richten want dat is de volgende tegenstander voor zaterdag.