Scheidsrechter

Kees Rietveld

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen weekend stond na meerdere afgelastingen eindelijk de bekerwedstrijd ESTO J019- 1 - HBS JO19- 2 op het programma. ESTO staat in de poule onderaan  en heeft in de poule nog geen enkele punt gehaald en kunnen dus ook niet meer door..

ESTO begon ijzersterk aan de wedstrijd en kreeg hier en daar een aardige kans, maar de bal wilde er helaas niet in. Tot vlak voor rust toen Thom de Wilde neer geschoffeld werd op een heerlijke plek! (Randje 16). Mats Nicolaas die een goede pot speelde ging achter de bal staan en zag het gaatje links onderin. De muur sprong omhoog en de bal ging inderdaad mooi hard het doel in! 1-0 ESTO. Met nog 2minuten te spelen tot de rust had Daan Boerboom een goed steek balletje op Rick in de 16. Rick van Deuren ging heel goed op snelheid in een mooie draai langs zijn directe tegenstander en schoof de bal heerlijk in de verre hoek binnen.

Rust..

Ook in de tweede helft begon ESTO goed aan de wedstrijd. ESTO zette HBS goed onderdruk, zodat HBS amper aan voetballen toe kwam. In de 2e minuut  na rust was het dan ook gelijk raak. Na een heerlijk lange bal van Mats Nicolaas werd Rick van Deuren die achter zijn tegenstander stond (op eigen helft) weg gestuurd. In eerste instantie hield de keeper de bal tegen en kwam de bal bij de verdediger van HBS terecht. Maar Rick van Deuren ging er nog vol voor en veroverde de bal en school hem heerlijk beheerst over de keep heen. 3-0. ESTO wilde meer en bleef er voor gaan. 6 minuten later was het weer raak. Na een goeie actie van Mats Nicolaas die ook weer een heerlijke pas gaf in de diepte op onze topscoorder (Rick van Deuren) met een goeie loop actie. Werd het na een goede actie van deze beide spelers 4-0. HBS was achterin ook niet helemaal wakker. Na een terug speelbal van een verdediger op de keeper van HBS zette onze rooie middenvelder (Thomas Bakker) erg goed druk waardoor de keeper van HBS de bal zo in de voeten schoof van Thomas Bakker die hem er beheerst in tikte! 5-0. De wedstrijd was allang gespeeld, maar Rick van Deuren heeft dit seizoen nog niet genoeg gescoord en schoot de bal van dichtbij zowat door de netten heen. 6-0!

Al met al heeft ESTO dik verdiend gewonnen met goed veld spel! Volgende week staat ESTO JO19-1 - ARC JO19-5 op het programma! Hopelijk trekken we deze goede reeks overwinningen door en pakken we ARC ook!

Gemaakt door: Robin van Zoeren