Datum

4 november 2017 12:45

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 4 november werd de wedstrijd Jodan Boys JO19-3 tegen Esto JO19-1 gespeeld. Na de vorige wedstrijd tegen ARC die met 1-0 werd gewonnen moesten we deze goede lijn voortzetten om bovenin mee te blijven doen. Esto begon slap aan deze wedstrijd waardoor ze het zichzelf erg moeilijk maakte. Na ongeveer een kwartier spelen gaf Daan een mooie bal op Rick die de 0-1 binnen schoot. Esto ging door met aanvallen en maakte door Rick de 0-2. Na een half uur spelen kreeg Jodan Boys een corner. Deze corner werd mooi ingedraaid waardoor het 1-2 werd. Esto kwam de eerste helft maar niet in de wedstrijd waardoor er geen goals meer vielen en het de rust inging met een 2-1 voorsprong. De tweede helft was nog maar net begonnen toen Nick een goal scoorde uit een assist van Thomas. Nog geen 5 minuten later stond het alweer 1-4 door een mooie goal van Rick. Met nog 20 minuten te spelen scoorde Thom uit een assist van Tom de 1-5. Igor werd er toen ingewisseld en liet meteen van zich horen want in de 80e minuut scoorde hij de 1-6. Met nog een paar minuten te spelen scoorde Daan ook nog een goal uit de assist van Thomas. Deze goal bracht de eindstand op 1-7 voor Esto. Zaterdag moet Esto thuis een kraker spelen tegen Bodegraven, daar moeten we de goede lijn van de afgelopen weken doortrekken.