Jeroen Raaphorst

Accommodatie

Onbekend

Esto JO19-1 – Cabauw JO19-1

Na de overwinning woensdagavond op Gouda stond zaterdagmiddag de wedstrijd tegen Cabauw op het programma.

ESTO startte vanaf de eerste minuut al fel en zette Cabauw goed onder druk. Duels werden gewonnen en ESTO combineerde goed. Al snel kwam ESTO op een 1-0 voorsprong door Nick van Hemert die de bal gemakkelijk in kon tikken. Na de 1-0 viel al snel de 2-0 die Nick vanuit de kluts binnen kon schuiven. ESTO voetbalde goed, er werd weinig weggegeven achterin. Daardoor wist Rick van Deuren 3 keer de bal over de keeper van Cabauw heen te schieten. ESTO kreeg veel kansen maar wist niet alle kansen te benutten.

ESTO ging rusten met een 5-0 voorsprong.

Na de rust heeft ESTO 45 minuten lang achter de feiten aangelopen en wist Cabauw nog 3 keer te scoren. Volgende week staat de oefenwedstrijd tegen altior op het programma.