Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 10

Kievitsheuvel 1
2411LL
BODEGRAVEN
tel. 0172-611312

Het eerste elftal van de Rotterdamse voetbalvereniging “Linker Maas Oever” (LMO), opgericht in 1937, was in de bekerwedstrijd afgelopen zaterdag niet opgewassen tegen ESTO. Beide ploegen spelen dit seizoen in de 3e klas KNVB maar op het veld was het verschil groot. Binnen 20 minuten na de aftrap stond ESTO met 3-0 voor. Toen liet de ploeg de teugels wat vieren. Begrijpelijk vanwege de warmte. Gewoon even doordrukken en vette cijfers op het scorebord zetten zou natuurlijk ook prima zijn geweest.

Alle drie de doelpunten waren fraai, ook de voorbereidingen met snelle acties waren het aanzien meer dan waard. Jesper den Besten scoorde de eerste door de stokken van de prima Rotterdamse keeper. Pim de Visser zorgde voor nummer twee en drie. Na de rust creëerde ESTO legio kansen en was de paal en lat LMO goedgezind. Esto speelde iets te ver naar voren en moest dat in de 55e minuut bekopen met een tegendoelpunt. Kort daarna pingelde Redouan Laghmani zich door de LMO defensie en leverde de bal netjes af aan Thomas Mouthaan die binnentikte voor de 4-1 einduitslag. Volgende week zaterdag speelt ESTO thuis tegen CWO uit Vlaardingen. Om 14.30 is de aftrap.

Verslag: Han Koevoets

Beeld: André van Egdom