Datum

9 december 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Er was geen regulier programma en stond dus zaterdagmiddag de wedstrijd tegen Altior op het programma.

Het was ESTO die beter begon aan de wedstrijd en dit zorgde dan ook gelijk voor het eerste doelpunt. In de 4e minuut scoorde Mats Nicolaas het eerste doelpunt van de wedstrijd uit een vrije trap. ESTO heeft daarna een halfuur lang Altior onder druk gezet en ESTO speelde voortdurend op hun helft. Na een halfuur sloeg de wedstrijd volledig om en scoorde Altior twee doelpunten achter elkaar en het stond 2-1.

De twee teams gingen rusten met een 2-1 voorsprong voor Altior.

De tweede helft was net begonnen en Altior scoorde alweer de 3-1. Er werd daarna iets beter gevoetbald door ESTO en er kwamen kleine kansen, maar deze gingen er niet in. Door 3 individuele fouten kon Altior nog 3 doelpunten scoren en was de eindstand uiteindelijk 6-1. Het was een erg slechte wedstrijd.

ESTO heeft nu winterstop, maar gaan nog wel even doortrainen. Na de winterstop moet het echt weer beter. Zaterdag 3 februari staat de inhaalwedstrijd tegen VV Bodegraven ingepland.